1. Startsida
  2. Om oss
  3. Våra leverantörer 
  4. Kontakt

Blommiga Rutan är en livsstilsbutik i Södertälje. Vi har funnits sedan april 1997, då startade vi i en liten lokal i Mariekäll. Ett år senare flyttade vi till vår nuvarande fina lokal i centrala Södertälje på Järnagatan 3. Det är ett gammalt vackert hus med anor från tidigt 1900-tal och utsikt över Södertäljes vatten och slussen. År 2002 flyttade vår närmaste granne och vi fick möjlighet att öppna upp mellan de två lokalerna och utöka vår butiksyta.

Dofter och vacker inredning har sedan starten 1997 varit våra kännetecken, även Barbara Bukowskis underbara nallar har gjort våra kunder lyckliga under många år, stora som små finner sin favorit. Sedan tre år tillbaka kan vi också erbjuda våra kunder underbara, romantiska kläder.

När du kommer in till oss vill vi att du ska känna den lugna, harmoniska stämningen, lyssna till den vackra musiken och njuta av dofterna.

Försök stanna upp en stund i vardagen och varva ner, bläddra i någon av de tänkvärda böckerna eller låt bara ögonen vila på något du tycker är vackert. Här kan du hitta ting som sätter guldkant på tillvaron. Vi hoppas att du ska trivas i vår butik.Anncathrine

Om du tar hand om ditt sinne, om du ger det näring och sköter det,
kan det blomstra bortom dina förväntningar
” (Robin Sharma)

Blommiga Rutan AB Järnagatan 3 Södertälje 08-550 656 26 Öppettider: tis-fre 11-18, lör 11-14, sön & mån Stängt